Afbeelding
Foto: Bridgeclub Zeewolde

Bridgeclub eert kampioenen én nodigt uit

Sport

ZEEWOLDE - Tijdens de einddrive op maandag 23 mei jl. huldigde Bridgeclub Zeewolde de kampioenen van het afgelopen seizoen. Corona was gedurende enkele maanden wel een spelbreker. Maar daarna is de competitie met veel plezier en enthousiasme door de leden hervat.

Gerrit Bouwland en Karel Snabel werden kampioen op de maandagavondcompetitie. John Mol en Nico van der Zwet werden kampioen op de donderdagavondcompetitie.

Nu de competitie is afgelopen organiseert BC Zeewolde gedurende de hele zomer open speelavonden. Hierbij zijn ook spelers van buiten de club van harte welkom. Belangstellenden zijn van harte welkom een kijkje te komen nemen en mee te doen! Tijdens de speelavonden staat gezelligheid voorop. Voordeel van bridgen op een club is dat deelnemers meerdere verschillende tegenstanders treffen. Dit levert naast leuke ontmoetingen ook een uitdagend en gevarieerd spel op! Kom gezellig meedoen!

Zie voor informatie: https://24049.bridge.nl

Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 8 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Informatiemiddag over 'levend verlies' georganiseerd door CVA-keten Noordwest-Veluwe Ingezonden 1 mei, 08:21