Maak kennis met tennis: 3 juli Open Dag TV de Punt

Sport Ingezonden

In Nederland gaan meer dan één miljoen mensen jaarlijks de baan op en daarmee is tennis de tweede sport van ons land. Of je nu al een tijdje speelt, net begonnen bent of wilt (her)starten: tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en alle niveaus. Daarnaast is tennis gezond, ontspannend en je kunt het spelen wanneer het jou uitkomt. Maar tennis wordt nóg leuker als je het met elkaar deelt. Daarom organiseert TV de Punt aansluitend op de laatste wedstrijden van de clubkampioenschappen op zondag 3 juli een open dag om alle Zeewoldenaren kennis te laten maken met de tennissport op onze tennisbanen.

Open Dag TV De Punt

TV De Punt heeft een gezellig en gevarieerd programma op en naast de tennisbaan op deze dag. Iedereen -jong en oud-  kan op een originele, laagdrempelige manier kennis maken met de tennissport. De perfecte kans om de liefde voor tennis te delen met vrienden, familie, collega’s en kennissen, of juist om kennis te maken met de leukste sport ter wereld. Dus zeg het voort en neem zoveel mogelijk mensen mee naar deze Open Dag. Zien we je dan?

Programma

12.00 uur          ontvangst met koffie, thee en limonade

Vanaf 12.30 uur gratis clinic door tennisschool RG sports (voor rackets en ballen zorgen wij – zelf sportschoenen en sportkleding meenemen)

Doorlopend:

•              Tenniskwis – leuke prijzen te winnen

•              Informatie over lidmaatschapsvormen Speciale aanbieding tijdens Open Dag!

•              Informatie over trainingsmogelijkheden (van peuter tot veteranen)

•              Informatie over competitie/toernooi deelname

•              Hapjes & drankjes

Ongeveer 17.00 uur sluiting

Meer informatie: Tennisvereniging De Punt, Sportlaan 9 Zeewolde, Website: tvdepunt.nl, email: info@tvdepunt.nl