V.l.n.r.: Milan Janssen (3e), winnaar Joylean van Soelen en Ties van den Brink (2e)
V.l.n.r.: Milan Janssen (3e), winnaar Joylean van Soelen en Ties van den Brink (2e) Eigen foto

Joylean van Soelen wint ‘Henk v/d Hulst-tafeltennistoernooi’ voor junioren

Sport Instagram

ZEEWOLDE – In navolging van de senioreneditie een week eerder organiseerde tafeltennisvereniging Zeta op vrijdag 20 januari voor de 24e keer het jaarlijkse in memoriam ‘Henk van der Hulst-Toernooi’ voor junioren. 

Het toernooi dat wordt georganiseerd ter nagedachtenis aan wijlen Henk van de Hulst die in de jaren negentig van de vorige eeuw een bevlogen en geliefde trainer was van Zeta. 

Bij dit gezellige, maar sportief gezien, fanatieke tafeltennistoernooi wordt er gespeeld met een soort van ‘handicap’ wat inhoud dat het niveauverschil in sterkte per speler wordt vertaald in punten voorsprong of achterstand per te spelen game tussen twee spelers. Je wint een partij als er twee games gewonnen zijn. 

Er werd gespeeld in twee poules. Waarbij in elke poule werd gestreden voor een plekje bij de eerste twee wat toegang verschafte tot de kruisfinale. Uiteindelijk bereikte Joylean van Soelen en Ties van de Brink de finale. In een heel spannende finale die volgde, wist Joylean heel knap van Ties te winnen en werd daardoor winnaar van het ‘Henk van der Hulsttoernooi’-junior en won daarmee haar allereerste tafeltennistoernooi. 

Meer informatie: www.ttv-zeta.nl

Afbeelding
Lions bereiden zich voor op 6e editie van de Polderrally Algemeen Instagram 7 feb, 23:03
Afbeelding
Naut Smetsers loopt 'Muskathlon' voor het goede doel, in Ghana! Algemeen Instagram 7 feb, 22:45
Afbeelding
Polderband BROZ viert 50-jarig bestaan met rondtoer door Flevoland Cultuur Instagram 7 feb, 14:00