Afbeelding
Foto: Zeewolde Atletiek

Laatste Pontloop ongedwongen sportief

Sport Instagram

ZEEWOLDE - Nog eenmaal in het weekend over met de pont! De wandelaars en hardlopers van Zeewolde Atletiek stapten afgelopen zaterdag nog een laatste keer aan boord van het Horsterveer. Vanaf komende week geldt namelijk de winterregeling. 

Eénmaal aan de overkant ging het al wandelend of hardlopend terug naar Zeewolde. Dit kon op drie manieren. Gewoon de hele 21,5km, in een tweetal afwisselend fietsen en lopen óf de helft en met een pendel terug.

De wandelaars namen iets na 8.00 uur de kop. Met zo’n 15 man gingen ze van start; leden en ook niet-leden sloten aan. Een uur later volgden de hardlopers. Zo’n 25 in totaal. Vrolijk zwaaiden ze naar de achterblijvers, zich klaarmakend voor de route terug. Halverwege de afstand was er een welkome verzorgingspost met koffie, thee, water en versnaperingen. Eenmaal terug in Zeewolde werden ze wederom opgewacht met een welverdiende koffie en thee. Net als voorgaande jaren kijkt iedereen terug op een ongedwongen en sportief evenement. Een mooie en waardevolle traditie!