Afbeelding
Foto: logo Jeu de boules

Jeu de boulesvereniging werkt aan betere herkenbaarheid

· leestijd 1 minuut Sport

ZEEWOLDE - Jeu de boulesvereniging Les Trois Etoiles heeft een nieuw logo. Met het vernieuwen van hun huisstijl wil de vereniging een betere herkenbaarheid geven aan deze sport, die zeker voor de oudere doelgroep in Zeewolde belangrijk is. 

Met het introduceren van een moderner logo, komt ook de naamsbekendheid beter in beeld. “Want veel inwoners weten de vereniging nog steeds moeilijk te vinden, vaak pas na de mededeling dat we naast de hockey zitten. Daar hebben we een mooi clubhuis staan met alle faciliteiten, om na het spelen op onze 16 open banen met verlichting, heerlijk te kunnen nagenieten.”

Jeu de boules kan tot op hoge leeftijd gespeeld worden, omdat het blessureongevoelig is, sociaal van aard en gespeeld wordt in teams, in de buitenlucht. Het biedt niet alleen een fysieke activiteit, maar kan ook sociale isolatie helpen doorbreken. 

Fit & Gezond met boulen

Les Trois Etoiles start binnenkort met de campagne fit & gezond met boulen, waarmee mensen worden aangemoedigd om mee te doen. Daarnaast lanceert de vereniging binnenkort een nieuwe informatiefolder, waarin een levendig beeld wordt geschetst van Les Trois Etoiles en de jeu de boules sport. 

Eerste kampioenschap

Eind augustus wordt het eerste Zeewolde Open Jeu de boules kampioenschap georganiseerd. Iedereen kan zich inschrijven (als koppel) en meespelen. Dit kampioenschap biedt een uitstekende gelegenheid voor nieuwkomers om kennis te maken met de sport.

Overdekte banen

In samenwerking met andere organisaties en de gemeente, wordt gekeken naar de bouw van overdekte banen. “Zodat wij in de winter vooral de oudere doelgroep kunnen laten doorspelen, om deze dan juist uit hun isolement te halen en hen fit en gezond te houden door te boulen.”

Wilt u een keer komen spelen, kijk dan voor de actuele speeltijden op: www.jeudebouleszeewolde.nl