Afbeelding
Foto: KV Wolderwijd/DYZLE

Team NL geeft korfbalclinic aan alle kinderen

Sport Instagram

ZEEWOLDE - Op woensdag 8 mei komt het Nederlands Korfbalteam, de trotse wereldkampioen, naar Zeewolde. Naast de demonstratiewedstrijd die het Team NL om 19.30 uur tegen het, speciaal geselecteerde, Regioteam zal spelen, wordt er ‘s middags eerst een korfbalclinic verzorgd voor de jeugd. Alle kinderen in Zeewolde, van 6 tot 12 jaar, zijn hiervoor van harte uitgenodigd. 

Ook graag eens willen trainen met de beste korfballers van Nederland of zelfs een potje willen korfballen tegen het Nederlandse team? Maak je droom waar en kom op woensdag 8 mei naar de velden van KV Wolderwijd/DYZLE en doe mee!

De clinic vindt plaats van 15.00 - 17.00 uur. De middag wordt afgesloten met een heuse ‘persconferentie’, waarbij de kinderen de spelers van het Team NL de meest prangende vragen kunnen stellen, bijvoorbeeld: Wat eet je voor een wedstrijd? Welke schoenen draag je het liefst? Met welke bal speel je graag? 

Aanmelden voor deze clinic kan via kvwolderwijd.

“Kom en maak deel uit van deze bijzondere dag. Voel de passie, ontmoet de spelers en wie weet, misschien inspireert het je wel om zelf de volgende stappen in korfbal te zetten.”

Meer informatie over het bezoek van Team NL en fandag:  www.kvwolderwijd.nl

 Laurentien van Oranje, co-founder & director number 5 foundation
Op Flevopenningengala in Zeewolde: Laurentien van Oranje reikt Flevopenning Participatie uit Algemeen Instagram 20 uur geleden
Afbeelding
Open dag bij Manege Zeewolde Ingezonden 20 uur geleden
Afbeelding
Jarig Staatsbosbeheer biedt jarig Zeewolde nieuwe 'Van Boom tot Bos wandeling' aan in Horsterwold Algemeen Instagram 20 uur geleden
Gerrit Foppen (rechts) strikte oud-Tweede Kamervoorzitter Vera Bergkamp voor de jury.
Fiets 'm d'r in belooft weer spectaculair gebeuren te worden Algemeen Instagram 29 apr, 09:27
Afbeelding
Terug op oude school om over reis naar Roemenië te vertellen Algemeen Instagram 29 apr, 09:26
Afbeelding
Workshop Digitaal de zomer door bij de bibliotheek Ingezonden 28 apr, 22:49