Afbeelding
Wibra Zeewolde

Wibra terug van weggeweest in Zeewolde

· leestijd 1 minuut Zakelijk

ZEEWOLDE – Wibra is terug in Zeewolde! Na eerder gevestigd te zijn geweest aan Torenstraat 10 is de bekende textielgigant nu te vinden op Kerkplein 11. Donderdag 19 november gingen de deuren open en gelijk de eerste dag kwamen veel klanten voor het eerst alweer langs. 

Melanie van den Hul is de nieuwe filiaalmanager van de jongste vestiging van Wibra. Sinds oktober 2018 werkte ze bij Wibra Harderwijk. Ze heeft er erg veel zin in. “We gaan met z’n zessen aan de slag in Zeewolde”, vertelt ze. “Door de week zijn er vier medewerkers en op zaterdag komen er twee jonge meiden bij.” Klanten zullen waarschijnlijk verschillende achtergronden hebben, want de doelgroep is heel divers, weet Van den Hul uit haar Harderwijker periode. “Het is van alles wat, van jong tot oud zul je bij ons aantreffen. Zo is Wibra in trek bij senioren, want voor hen hebben we volop aanbod. Daarnaast zijn er veel moeders met jongere kinderen, omdat kinderkleding echt gewild is!” De nieuwe filiaalmanager is trots op het ruime assortiment dat ze dan ook graag aanprijst. “In de eerste plaats is dat kinder-, dames- en herenkleding. Ook het ondergoed in die categorieën loopt goed. Tevens hebben we een snoepafdeling, verzorgingsartikelen en woon- en kerstaccessoires. Specifiek is het schoonmaakmiddel Dasty, dat kun je alleen bij ons kopen.”

Acht jaar geleden vertrok Wibra (landelijk zijn er rond de 300 filialen) uit de Torenstraat, na hier zo’n vijf jaar gevestigd te zijn geweest. “We kregen donderdag van klanten direct te horen dat ze blij waren dat we terug waren”, lacht Van den Hul. “Het is inderdaad leuk om te horen dat iedereen zo positief is. En het was ook meteen heel druk, laten we hopen dat dat zo blijft! Wibra voegt iets toe aan Zeewolde. Veel mensen willen graag een fysieke winkel en meer dan alleen internet, dat maakt Wibra populair.” Adverteren zal gedaan worden via de website en ook folders zullen met enige regelmaat verschijnen. “Verder krijgen we binnenkort een speciale Facebookpagina”, kondigt Van den Hul ten slotte aan. “Maar we moeten eerst door de openingsweken heen zijn.” De openingstijden van Wibra zijn: maandag tot en met donderdag 09.00 – 18.00 uur, vrijdag 09.00 – 20.00 uur en zaterdag 09.00 – 17.00 uur. Op zondag is Wibra gesloten.