v.l.n.r.: Esther Graver (Jedi), de heer H. van Benthem, mevrouw L. Snabel en Kirsten de Jong (Argos/Tanqplus).
v.l.n.r.: Esther Graver (Jedi), de heer H. van Benthem, mevrouw L. Snabel en Kirsten de Jong (Argos/Tanqplus). Foto: K. Cornelis

Jarige Jedi deelt Argos Tankpassen uit!

Zakelijk

ZEEWOLDE - Autobedrijf Jedi, met vestigingen in Almere en Zeewolde, is dé expert in verkoop, onderhoud, reparatie en leasing van alle automerken, en expert in Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda voor onder andere Zeewolde, Almere, Dronten en Lelystad. En het bedrijf bestond afgelopen jaar maar liefst 40 jaar.

In het jubileumjaar van Autobedrijf Jedi zijn er diverse acties geweest, zowel voor de werkplaats als ook voor de verkoop. De handen werden ineengeslagen met het naastgelegen Argos Tankstation om zo een actie op te zetten voor elke Autobedrijf Jedi & Argos klant. Door het plakken van de actiesticker op je auto en deze te delen met Autobedrijf maakte klanten automatisch kans op een Argos Tankpas t.w.v. €250 euro!

De heer H. van Benthem en mevrouw L. Snabel mochten vrijdagochtend uit handen van Esther Graver, Autobedrijf Jedi, en Kirsten de Jong, Argos/Tanqplus, een Argos Tankpas in ontvangst nemen. De komende tijd kunnen deze twee winnaars gratis tanken bij het Argos Tankstation aan het Schepenveld in Zeewolde.

Een aantal feestelijke evenementen zijn helaas wegens alle coronamaatregelen verplaatst, maar staan nog op de planning! Onder andere een grote autoshow en een autopuzzelrit. Meer informatie hierover is te vinden op www.jedi.nl en via Facebook en Instagram.

Autobedrijf Jedi en Argos Tankstations wensen de prijswinnaars vele fijne en veilige kilometers toe!