Afbeelding
H. Nural (Unsplash)

Sporthal De Horst wordt ingericht als vaccinatielocatie

Zorg en Welzijn

ZEEWOLDE - GGD Flevoland is in Zeewolde en Dronten gestart met de voorbereidingen voor vaccinatielocaties. In overleg met de gemeente Zeewolde is sporthal De Horst als geschikte locatie gevonden. Deze wordt komende maand ingericht en geschikt gemaakt om daar te kunnen vaccineren tegen COVID-19.

GGD Flevoland neemt vanaf medio april de sporthal in gebruik en start dan met de inrichting van de hal om deze ook daadwerkelijk in te kunnen zetten als vaccinatielocaties. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de vaccins zal GGD Flevoland vervolgens de vaccinatielocaties zo snel mogelijk in gebruik nemen.

GGD Flevoland vaccineert inwoners van Flevoland conform haar opdracht en de vaccinatiestrategie van de Rijksoverheid. Mensen die in aanmerking komen voor een vaccinatie door de GGD krijgen een uitnodiging van het RIVM thuisgestuurd, zij hoeven hier niets voor te doen. Wanneer zij een uitnodigingsbrief hebben gekregen kunnen zij bellen voor een afspraak via het telefoonnummer dat vermeld staat in de brief.

Meer informatie: www.coronavaccinatie.nl