Afbeelding
MMM Boederij

Kerstbomenverkoop bij MMM Zorgboerderij

Zorg en Welzijn

ZEEWOLDE – “Gelukkig! We kunnen ons huis weer versieren met lampjes en groen. Misschien is daar juist nu wel meer behoefte aan, we zijn immers veel meer thuis deze dagen met al die maatregelen”, aldus Annemarie van Gemeren, Beheerder Dagbesteding MMM Zorgboerderij.

De MMM Zorgboerderij gaat ook dit jaar weer hun traditionele kerstbomenverkoop organiseren. “Op donderdag 2 december worden de vers gerooide bomen bezorgd, u kunt vanaf die dag al terecht om een mooie boom te kopen.” Op 4 december start de officiële verkoop van de verschillende Kerstbomen. “Er is volop keuze; zo kunt u kiezen voor een Nordman of een Blauwspar, een Omorica of een Koreano en met pot of gezaagd.” De volledige opbrengst van de kerstbomenverkoop komt ten goede aan de MMM Zorgboerderij.

Aan bezoekers wordt vriendelijk gevraagd om te letten op de 1,5 meter afstand. Afrekenen van de kerstboom kan buiten bij de mobiele pin. “Alle bewoners, medewerkers en vrijwilligers doen hun best om u zo goed mogelijk te helpen en er ook dit jaar gezellige dagen van te maken.”

Voor vragen kunt u terecht bij Annemarie, tel.nr. 06-10284151. “Volg ons ook op onze Facebookpagina.”

Afbeelding
Tulpen Kunst Route open tot en met 4 mei / andere routes Tulpenroute dicht Ingezonden 9 uur geleden
De eerste hindernissen staan al op het parcours; de atletiekbaan
Zeewolde Kruist de Buizen race nadert! De eerste hindernissen staan klaar. Algemeen Instagram 10 uur geleden
Afbeelding
'Heel Zeewolde danst' voor het laatst 'de wereld rond' Cultuur Instagram 11 uur geleden