Afbeelding
Foto: Puur Zeewolde

MMM Zorgboerderij Zeewolde viert 20-jarige bestaan

Zorg en Welzijn

ZEEWOLDE - De MMM Zorgboerderij aan de Gelderseweg bestaat 20 jaar. Dat wordt zaterdag 14 mei uitgebreid gevierd met tal van jubileum activiteiten. Bezoekers zijn welkom van 10.00 tot 16.00 uur. 

De MMM Zorgboerderij is ontstaan uit een ouderinitiatief in samenwerking met Triade Vitree en is bedoeld voor mensen met een ondersteuningsvraag. “We zijn trots dat we als Triade Vitree al twintig jaar, samen met onze cliënten, een woon- en werkomgeving bieden waar voor omwonenden van alles te beleven is”, aldus Els Reinders, communicatieadviseur bij Triade Vitree. 

Op de dagbesteding is afgelopen maand in samenwerking met sponsoren hard gewerkt aan de plaatsing van een nieuwe tunnelkas. Op zaterdag 14 mei wordt deze tunnelkas officieel geopend. Daarnaast zijn er festiviteiten rondom het 20-jarige bestaan én de geboorte van de lammetjes. 

De festiviteiten variëren van oud Hollandse spelen tot schapen scheren. Ook kun je lammetjes knuffelen, is er een springkussen, een grabbelton en worden suikerspinnen gedraaid. Voor de inwendige mens wordt ook goed gezorgd. Belangstellenden kunnen zich laten informeren over de functie van de tunnelkas.