Afbeelding
Foto: © EHBO Vereniging Zeewolde

Tien geslaagde EHBO-ers

Zorg en Welzijn

ZEEWOLDE - Na bijna twee jaar uitstellen kon de EHBO Vereniging Zeewolde op 19 maart van start met een nieuwe basiscursus EHBO van het Oranje Kruis. De tien cursisten hebben het allemaal met goed gevolg afgelegd. 

Woensdag 8 juni waren de examens. Vol (gezonde) spanning zaten de deelnemers in Open Haven te wachten totdat ze naar binnen geroepen werden door de examinatoren waar ze moesten laten zien wat ze geleerd hadden. Na 2,5 uur nagels bijten, motiverende gesprekken en gezelligheid kwam daar het verlossende woord van de examinatoren: “allemaal geslaagd!” 

De eigen EHBO instructeurs Ellen, Germa en Genine hebben deze toppers bijgestaan met hun lessen, antwoord gegeven op alle vragen en goed oefenen met de Lotussen Nicole en Corrie. 

De EHBO Vereniging Zeewolde laat weten super trots te zijn er weer 10 top EHBO’ers bij te hebben. “Felicitaties aan de geslaagden van ons allemaal.”

De volgende EHBO basiscursus start op woensdagavond 26 oktober 2022. Meer informatie over levensreddend kunnen handelen en aanmelden: www.ehbozeewolde.nl/opleidingen