Afbeelding

Expert Zeewolde: altijd bereikbaar

Partnerbijdrages

ZEEWOLDE – De coronacrisis houdt de winkelstraten zo goed als leeg. Expert Zeewolde merkt ook dat de loop in de winkels afneemt. Eigenaar Ronny Looijenga: “Dat is natuurlijk ook de bedoeling van de genomen maatregelen; dat de mensen zoveel mogelijk thuis blijven. Wij zetten wel alles op alles om contact te houden met onze klanten. Dat doen we door bereikbaar te blijven.”

Daarvoor hoeft de klant niet per se naar de winkel te komen als ze iets nodig heeft. “Je kunt ook even bellen, Whatsappen of een e-mail sturen; wij zijn altijd bereikbaar.”

Via Expert.nl kan er ook online gewinkeld worden. “Bestel je via expert.nl dan kom je bij ons terecht en koop je dus lokaal. Dat maakt Expert uniek.”

Bezorgen doet Expert tot aan de deur. In overleg met de klant worden apparaten ook gewoon geïnstalleerd. Daarnaast kunnen klanten ten allen tijde bij Expert terecht voor vragen en de vertrouwde service. “Dat doen we natuurlijk met inachtneming van de maatregelen van het RIVM”, aldus Ronny. “Veiligheid voor onze medewerkers en klanten staat bij ons op nummer een.”

Meer informatie: Expert Zeewolde, Raadhuisstraat 30, telefoonnummer: 036- 870 0036 , Whatsapp nummer: 036 – 870 0035, e-mail: zeewolde@expert.nl , www.expert.nl