Afbeelding
Foto: Zeewolde Actueel

Kies een andere weg: ‘Word fysiek én mentaal sterk in het Kabouterbos’

Partnerbijdrages

Zeewolde - ‘We lopen veel alleen te worstelen. We maken ons druk, zijn moe en keuzes worden voor ons gemaakt. Willen we eigenlijk wel zo leven?’ Aan het woord is Erik Edelenbosch, coach en trainer van EPTC – fysieke en mentale coaching. Zijn ‘kantoor’ is aan de Groenewoudseweg bij het Kabouterbos. ‘Volwassenen mogen ook spelen’, grapt Erik. 

Erik coacht mensen die meer willen bewegen en hun huidige levensstijl zowel fysiek, emotioneel als mentaal willen aanpakken voor de lange termijn. Erik: “Samen gaan we een traject in waarbij je weer in beweging komt. We doen zowel lichamelijke als mentale oefeningen. Wanneer ga je over je grens? Waar zitten jouw ‘energielekken’? Hoe kun jij jouw veerkracht versterken? Tijdens het trainingstraject vul ik je rugzak met informatie op maat voor jou.”

Bewegen is goed voor je brein
Een verandering in je denken en het verankeren van nieuwe gewoontes, daar heb je je hele leven wat aan. “Bewegen is goed voor je brein. Werken aan jezelf in de buitenlucht heeft een positieve impact op je hele lichaam”, aldus Erik Edelenbosch.

Verandering van levensstijl
EPTC biedt verschillende trajecten aan. “Het jaarprogramma is het meest succesvol”, aldus Erik. “Met het jaartraject bereik je een verandering in je levensstijl, waar je een leven lang profijt van zult hebben.” Met zijn militaire achtergrond, ruime ervaring als (sport) fysiotherapeut en coach kennis is resultaat bij Erik Edelenbosch gegarandeerd.

Voor meer informatie over de trajecten of een vrijblijvend gesprek neem contact op met Erik Edelenbosch, tel. 06 12535743 of bezoek www.eptc.nl

Dit is een partnerbijdrage van:
EPTC