Afbeelding
Eigen foto

Op zoek naar een fijne tandarts?

Partnerbijdrages

HUIZEN - In onze moderne tandartspraktijk gevestigd in Huizen, op slechts 20 minuten rijden van Zeewolde, staat een team van professionals voor u klaar om u de mondzorg te bieden die u verdient. 

Wij onderscheiden ons in zorg en aandacht. Ons team doet er alles aan de afspraken en behandelingen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij streven naar een korte wachttijd, vaak kunt u nog dezelfde dag terecht. Dit alles is mogelijk in onze kleinschalige praktijk waar de tijd voor u genomen wordt. We hebben veel ervaring met het behandelen van jonge kinderen en nemen graag de tijd voor angstige patiënten.

Uw tandartsbezoek kan ook gecombineerd worden met een afspraak voor gebitsreiniging bij de mondhygiëniste.

Onzichtbare beugel en cosmetische tandheelkunde

Zou u graag een stralender lach willen hebben? Of stoort u zich aan de stand van uw tanden? Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Ook hoeft dit niet altijd erg kostbaar te zijn. Wij zijn naast algemene tandheelkunde gespecialiseerd in esthetische ´make-overs’ door middel van porseleinen- of composiet-facings. Soms is orthodontie een oplossing; wij werken o.a. met Invisalign Aligners, dit is een ‘onzichtbare beugel’ waar vooral veel volwassenen voor kiezen. Met deze bitjes worden de tanden tot een mooie tandboog geschoven.

Ons doel is een leven lang een mooi en gezond gebit. Wij maken graag kennis met u!

Voor iedereen tot 18 jaar worden alle reguliere behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering.

Dit is een partnerbijdrage van:
Tandartspraktijk Huizen
Schaepmanlaan 9, Huizen        
Tel. 035-5267315      
www.tandartspraktijkhuizen.nl
Instagram @tandartpraktijkhuizen