Afbeelding
Eigen foto

“Een prothese is meer dan een lach”

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Kunstgebit Zeewolde is een tandtechnisch laboratorium gespecialiseerd in het aanmeten, vervaardigen en repareren van uitneembare gebitsprotheses.

Maic Tijssen runt het tandtechnisch laboratorium sinds september 2022 samen met zijn vrouw Dani. “Dat doen we met veel plezier.” Samen hebben ze ruim veertig jaar ervaring in de branche. Maic werkt al meer dan twintig jaar in de tandtechniek en behandelt al ruim tien jaar patiënten. Al zijn energie en ervaring stopt hij in zijn werk. “Elke prothese is weer anders en heeft een eigen verhaal.”

Kwaliteit staat bij Kunstgebit Zeewolde altijd op nummer 1, zowel voor de productie als voor het opmeten van de prothese. “Wij zijn altijd op zoek naar de best passende oplossing met als doel volledige klanttevredenheid. Omdat wij de behandelingen zelf doen, ook het vervaardigen van de prothese, houden we de lijntjes kort en kunnen we waar nodig direct de aanpassingen doen.”

Klachten die prothese dragers kunnen ervaren van een huidige prothese zijn onder andere eten onder de prothese, kauwen lukt niet goed meer, het gezicht is veranderd of pijn tijdens het dragen van de gebitsprothese. “Allemaal klachten die het dragen van een prothese minder prettig maken. Kom bij ons langs en we gaan samen kijken wat de problemen veroorzaken en hoe we dit voor u kunnen oplossen.”

De eerste afspraak bij Kunstgebit Zeewolde is geheel vrijblijvend. “Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Dan kunnen we kijken welk resultaat we kunnen behalen om het dragen van een prothese tot een prettige ervaring te maken.”

Dit is een partnerbijdrage van:
kunstgebitzeewolde.nl
Grootzeil 3, Zeewolde
Tel: 036 7200 727
info@kunstgebitzeewolde.nl