Afbeelding
Eigen foto

KDV De Vlinderboom breidt uit met nieuwe vestiging ‘De Loods’

Partnerbijdrages

ZEEWOLDE  - Twee jaar na de start gaat kinderdagverblijf de Vlinderboom uitbreiden. Met trots vertelt de eigenaresse Thessa van Dijk dat de uitbreiding tegenover het bestaande kinderdagverblijf komt, met als naam ‘de Loods’.

“Door de vele nieuwe aanmeldingen en de natuurlijke groei, kon uitbreiding niet uitblijven”, legt Thessa uit. “En met de komst van het pand ‘de Loods’ ontstaat een eigen ruimte voor de buitenschoolse opvang. Na de verbouwing verhuist de BSO in maart 2023 naar de overkant.”

De Loods

In de Loods komen twee BSO-groepen. Met een handenarbeidruimte en sport- en spelgedeelte binnen. De BSO biedt onderdak voor de groep kinderen van 4 tot 6 jaar en voor de kinderen van 6 tot 12 jaar. Thessa: “We zijn blij met deze stap, het geeft ons meer ruimte. Daarnaast past het goed binnen onze visie.”
Zodra de BSO is verhuisd naar ‘de Loods’, zal in het huidige pand de benedenverdieping worden gespiegeld aan de bovenverdieping. Er komt een extra baby-, dreumes- en peutergroep bij.

Droom

Zeven jaar geleden kreeg Thessa de gedachte om een eigen kinderdagverblijf te beginnen. Nu is die droom alweer twee jaar werkelijkheid. Samen met een enthousiast team werkt ze elke dag keihard, waarbij het welzijn en eigen ontwikkeling van de kinderen voorop staan. “Zonder het geweldige team, de fijne ouders en leukste kinderen, had ik deze droom nooit kunnen verwezenlijken”, aldus Thessa.

Dit is een partnerbijdrage van:
Kinderdagverblijf De Vlinderboom
Jupiterweg 26-28, Zeewolde
tel. 036-3031802
www.kdvvlinderboom.nl