Eigenaresse Thessa van Dijk met haar zoon en pleegvader Sjoerd Kloetstra tijdens de officiële openingsspeech
Eigenaresse Thessa van Dijk met haar zoon en pleegvader Sjoerd Kloetstra tijdens de officiële openingsspeech Eigen foto

Kinderdagverblijf De Vlinderboom opent met zomerfeest

Algemeen

ZEEWOLDE - Zaterdag 10 juli was het dan zover. Eindelijk de officiële opening van kinderdagverblijf De Vlinderboom Zeewolde aan de Jupiterweg. Dit werd uitgebreid gevierd met een zomerfeest, waarbij ouders, kinderen en andere genodigden centraal stonden. 

Onder het genot van zomerse hapjes en drankjes, een muziekje en springkussen kon het eindresultaat bekeken worden.
“Wat heb ik hier naar uitgekeken”, vertelt eigenaresse Thessa van Dijk. “Een droom is uitgekomen. Ik heb, samen met anderen, vijf jaar keihard gewerkt om mijn eigen kinderdagverblijf neer te zetten. Super trots ben ik op het resultaat. En ik wil iedereen bedanken die geholpen hebben mijn droom te verwezenlijken.”

De ervaringen die Thessa van Dijk in het vakgebied heeft opgedaan, hebben haar gesterkt in een eigen visie over een kinderdagverblijf. Zo is de spreuk: “Een kind is als een vlinder in de wind. De ene vliegt hoog, de ander vliegt laag. Maar ieder doet het op zijn eigen manier“, kenmerkend voor Thessa. Ze onderscheidt zich dan ook door bijvoorbeeld het aanbieden van flexibele opvang door middel van een strippenkaart en warme maaltijden. Ouders ontzorgen, zodat er meer tijd en aandacht voor het kind is. 

Op de website: www.kdvvlinderboom.nl is meer te lezen over de visie en opvangmogelijkheden. De Vlinderboom heeft 5 groepen waaronder: De Rupsjes (babygroep), De Coconnetjes (dreumesgroep), De Vlindertjes (peutergroep) en De Beuk & De Eik (buitenschoolse opvang). Geïnteresseerden kunnen een mailtje sturen naar: info@kdvvlinderboom.nl