Afbeelding
Eigen foto

Calveen: Van autoschadeherstel tot meubelspuiterij

Partnerbijdrages

ZEEWOLDE - Na 27 jaar ondernemen in Amersfoort zet Michel Kraan, die al vanaf zijn 14e in de autoschadebranche werkzaam is, zijn bedrijf Calveen Autoschade verder voort in Zeewolde. Op 10 april opende hij zijn werkplaats met spuitcabine in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Baardmeesweg 23H.

Of je nu schade hebt aan je (bedrijfs-)auto, oldtimer, scooter, motor, camper, caravan of boot; bij Calveen Autoschade ben je aan het juiste adres. Hier repareren en herstellen ze schades aan vrijwel elk merk. Een kleine kras of deuk op de carrosserie of bumper kan hier zelfs plaatselijk, onzichtbaar, worden hersteld met Spotrepair.

Ontzorgen

Bij een opgelopen schade komt vaak veel bij kijken. Calveen kan je ontzorgen: van schadetaxatie tot aan de rompslomp met de verzekeringsmaatschappij, en van het zoeken van een vakkundig herstelbedrijf tot aan eventuele airco- en bandenservice, evenals vervangend vervoer. “De schade-expert kan bij ons langskomen voor expertise en de schadeafhandeling. Als de klant de reparatie door ons laat uitvoeren, dan zijn er geen kosten aan verbonden.”

Meubelspuiterij

In de spuitcabine bij Calveen worden ook regelmatig andere stukken onder handen genomen. Hekwerken, kasten tot complete keukens worden hier weer als nieuw gemaakt. “Alles kan: mat, glans en zijdeglans. En in alle kleuren. Precies zoals de klant dat wil”, licht Michel toe. “Wat dit betreft kunnen we onszelf gerust uniek noemen!”

Airco service

Tot slot kun je door Calveen ook je airconditioning in topconditie laten houden. Door regelmatig onderhoud voorkom je dat deze stuk gaat.

Bezoek aan de werkplaats kan alleen op afspraak. Voor een prijsopgave kunnen klanten via WhatsApp foto’s en omschrijvingen van de schade doorsturen.

Dit is een partnerbijdrage van:
Calveen Autoschade
www.calveen.nl
tel. 06 53 34 34 55