Afbeelding

Realisatie nieuw woonzorgcomplex in Zeewolde een stap dichterbij

Ingezonden

ZEEWOLDE -  Met het ondertekenen van de intentieovereenkomst ‘De Werf’ op 29 april, spreken Heijmans Huizen en Woonpalet uit voornemens te zijn een woonzorgcomplex in de Polderwijk te realiseren. Het gaat om de ontwikkeling van circa 45 zorgappartementen, inclusief ondersteunende zorgvoorzieningen. Zorgpartij Coloriet gaat de zorg leveren in De Werf.

Samenwerking
Ramon Vos, manager Vastgoed: “We ontwikkelen De Werf met Heijmans Huizen en Coloriet. We kiezen hier heel bewust voor omdat we ook met hen woonzorgcomplexen Cheops en Gizeh - beide in het centrum van Zeewolde – realiseerden. Onze samenwerking heeft zich in die complexen al bewezen. We spreken elkaars taal en door slim gebruik te maken van de gezamenlijke ervaring die we op dit vlak hebben, kunnen we van De Werf het woonzorgcomplex maken dat Zeewolde nodig heeft; een betaalbaar, duurzaam en goed thuis voor mensen die intensieve zorg nodig hebben.”

Planning
Dit project bevindt zich nu nog in de schetsfase. Partijen koersen erop de bouw van De Werf eind 2025 te kunnen starten.