Afbeelding
Foto: Zeewolde Actueel

Automobilist crasht onder invloed

112

ZEEWOLDE - Nabij de A27 meldde zich, in de vroege ochtend van 17 februari, een 23-jarige bestuurder uit Eindhoven bij een bedrijf met het verzoek om de politie te bellen. Hij was met zijn auto in de sloot beland.

De bestuurder was doorweekt en bedekt met modder. Bovendien was er een duidelijke alcoholgeur waarneembaar. Hij onderging vervolgens een alcohol- en drugstest, waarvan beide resultaten positief bleken te zijn.

Langs de A27 trof de politie meerdere omvergereden hectometerpaaltjes en verse bandensporen in de berm aan. Niet ver daarvandaan was een lantaarnpaal omvergereden, met de auto van de bestuurder in de sloot als gevolg. De bestuurder is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, waar een arts bloed heeft afgenomen voor verdere analyse. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot gehaald en afgevoerd.

band Combo Bossa Bela
Inspirerende kunstwerken en Braziliaanse sferen tijdens Open Deuren: Tijd voor Kunst Algemeen gisteren
Afbeelding
Werelddansgroep Horlepiep organiseert workshop Bosnische dans Ingezonden 15 apr, 10:46
Impressie kantoor front
Scouting Nederland verhuist naar nieuw hoofdkantoor op Scoutinglandgoed Zeewolde Ingezonden 15 apr, 10:06
V.l.n.r. Snel, Valero, Kraak, De Vries, De Prenter, Oostwouder, Van 't Loo, Blaauw, Bekkema, Van Meerveld, Razoux Schultz, Van Meerveld
De Snipers U22 veroveren kampioenstitel in 2e divisie na thriller met verlenging Nieuws Ingezonden Instagram 14 apr, 22:39
Afbeelding
Puntjes op de i van Zeewolde Kruist de Buizen Algemeen Instagram 14 apr, 22:29
Kunstenaar Patrick Visser en voorzitter Herman Vermeer onthullen de JunkArt tulp
Tulpen Kunst Route met unieke audiotour Ingezonden Instagram 14 apr, 21:52