Afbeelding

Vrolijke moppervoorstelling voor peuters en kleuters

Algemeen

ZEEWOLDE - Zin in een vrolijke moppervoorstelling waar je blij van wordt? Kom dan woensdag 22 januari naar FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde. Daar speelt theatergezelschap ZieZus de interactieve muzikale voorstelling Mopperdemopperdemopper, gebaseerd op Moppereend, het prentenboek van het jaar 2020.

De kindervoorstelling vormt de start van de Nationale Voorleesdagen, die gehouden worden van 22 januari tot 1 februari. Jaarlijks maakt ZieZus een voorstelling voor peuters en kleuters die op geheel eigen wijze gebaseerd is op het prentenboek van het jaar. Dit jaar is dat het boek Moppereend van Joyce Dunbar, geïllustreerd door Petr Horacek.

Mopperdemopperdemopper gaat over een mopperende eend die denkt dat niemand meer met haar wil spelen. Maar heeft eend gelijk? In de voorstelling wordt gezongen, gemopperd, gespeeld, muziek gemaakt en veel gelachen.

“Kom kijken, luisteren en meedoen, vooral als je in een mopperig humeur bent. Want van zo’n vrolijke moppervoorstelling wordt iedereen blij.”

ZieZus speelt de voorstelling twee keer in de bibliotheek: om 15.00 uur en om 16.00 uur. Kinderen van twee tot zes jaar en hun (groot)ouders/verzorgers zijn de doelgroep. De toegang is gratis, maar reserveer wel tijdig een kaartje van tevoren (ook voor de begeleiders!), want vol is vol.