Afbeelding

Zeewolde voor en met elkaar start nominatie Tweede Centrumondernemer van het jaar

Algemeen

ZEEWOLDE - Na het succes van de Winkeltjes vorig jaar zal op 11 september de aftrap zijn van de tweede verkiezing Centrumondernemer van het jaar. Ook dit jaar wordt het evenement weer samen met Bedrijfskring Zeewolde georganiseerd. Beide prijzen vallen onder Top Ondernemers Zeewolde.

De consument kan de centrumondernemers nomineren voor Centrumondernemer van het Jaar. Naast deze nominaties kunnen ook collega-ondernemers nomineren.

Met ingang van Zeewolde voor en met Elkaar op 11 september (dit evenement wordt uitgezonden via Lokale Omroep Zeewolde) kan er tot en met 22 september via de website www.winkelhaven.nl genomineerd worden. Vul, met een korte motivatie, in welke winkel een nominatie verdiend. In het weekend van 26 september zal de longlist bekend worden.
Vervolgens wordt deze longlist bezocht door de vakkundige jury. Op basis daarvan wordt een shortlist samengesteld van drie centrumondernemers.


In december kan de consument een stem uitbrengen op een van de genomineerden. De jury neemt de uitkomst daarvan nadrukkelijk mee bij het bepalen van de uiteindelijke keuze wie in januari 2021 zich de opvolger van de Winkeltjes mag noemen.