Afbeelding

Coronaproof verjaardagsverrassing voor Liv!

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZEEWOLDE – Het COVID-19 virus gooit bij heel wat feestjes roet in het eten. Zo ook bij het verjaardagsfeest van Liv Haugberg, fysiotherapeut van Fysio Focus.

Liv is op 24 september 1970 in Noorwegen geboren, waar nog steeds haar hart ligt. Speciaal voor dit gedenkwaardige jaar waarin zij 50 wordt was een groot feest bedacht. “Familie en vrienden zouden massaal uit Noorwegen overkomen naar Zeewolde om drie dagen feest te vieren”, vertelt echtgenoot Roel. “Vervoer en overnachtingen waren allemaal al geregeld. Helaas maakt de corona het onmogelijk om het feest door te laten gaan. Liv heeft aangegeven het graag klein te willen houden, maar wij als gezin en collega’s denken daar anders over!”

En dus werd er in korte tijd een heuse verassingsactie op touw gezet, compleet met posters en website, onder de naam ‘Liv wordt 49+1, feliciteer haar 24 september coronaproof op www.49-1.nl.’ Roel: “Want vanwege de corona heeft Liv dus een bonusjaar verdiend en mag ze nog een jaartje 49 zijn. Zij wordt als eerste 49 en 1! Hopende dat volgend jaar de corona volledig onder controle is zullen we haar 50-ste verjaardag dan alsnog groots vieren!”

De jarige Job weet natuurlijk van niks. De eerste vraagtekens zullen bij haar opkomen als zij deze week de posters ziet hangen in de fysiotherapiepraktijk en op een aantal sportscholen. De verbazing wordt waarschijnlijk nog iets groter bij het lezen van dit artikel!

Voor een zo groot mogelijk bereik is de verrassingsactie via sociale media ook in Noorwegen verspreid. Iedereen, ook in Zeewolde, is uitgenodigd om Liv op www.49-1.nl persoonlijk te feliciteren! Het belooft voor Liv in ieder geval een verjaardag te worden die zij niet snel zal vergeten!