Afbeelding
St Jansdal

Parkeren op het voorterrein bij ziekenhuis St Jansdal mag niet meer

Algemeen

HARDERWIJK -  De situatie op het voorterrein (bij de hoofdingang) van ziekenhuis St Jansdal Harderwijk is gewijzigd. Er is een noodgebouw geplaatst voor de Poli-Apotheek. Daarnaast wordt het voorterrein ingericht als kiss & ride zone. Tevens worden er vaste parkeerplekken ingericht voor taxi’s en de pendelbus. 

Bezoekers aan het ziekenhuis in Harderwijk worden verzocht de informatie op de borden te volgen. Medewerkers van de parkeerservice zijn aanwezig om aanwijzingen te geven. 

Kiss & ride
Op het voorterrein mag niet meer geparkeerd worden. De parkeerplekken mogen alleen worden gebruikt om patiënten/bezoekers af te zetten of op te halen en meteen weer verder te rijden, zgn. kiss & ride. Als er iemand binnen het ziekenhuis opgehaald moet worden, kan de auto geparkeerd worden in de parkeergarage of op het parkeerterrein achter het ziekenhuis.

Poli-apotheek
De poli-apotheek Harderwijk verhuist op vrijdag 19 februari wegens een verbouwing naar een noodgebouw buiten bij de hoofdingang van het ziekenhuis. Vanaf 20 februari werkt de Poli-apotheek vanuit het noodgebouw. Op zaterdagmiddag en zondag is hier ook de dienstapotheek. 

Kijk voor meer informatie en actuele openingstijden op www.stjansdal.nl/poli-apotheek

Afbeelding
Serkan en Emine vinden in Zeewolde rust en warmte terug Algemeen Instagram 21 apr, 21:25
Afbeelding
Snipers Heren 1 kampioen en promoveert naar tweede divisie Sport Instagram 21 apr, 17:57
Afbeelding
Vijf supermuzikale malloten: Släpstick in 'Schërzo' Cultuur Instagram 21 apr, 14:56