Carolien van Rijen, nieuwe directeur-bestuurder Woonpalet
Carolien van Rijen, nieuwe directeur-bestuurder Woonpalet Eigen foto

Carolien van Rijen nieuwe directeur-bestuurder Woonpalet Zeewolde

Algemeen

ZEEWOLDE - Carolien van Rijen start per 1 april als directeur-bestuurder bij Woonpalet Zeewolde. Zij is hiermee de opvolger van Wiepke van Erp Taalman Kip. 

Carolien van Rijen heeft dertig jaar volkshuisvestelijke ervaring op velerlei gebieden. Van wonen en verhuur tot nieuwbouw en beheer, maar ook op het gebied van organisatieontwikkeling brengt ze veel kennis en ervaring mee. 

Veelzijdig
Carolien van Rijen (1963) werkt momenteel als Manager Bouwadvies bij ‘WSP in Nederland’, een internationaal adviesbureau. Daarvoor werkte ze bij - onder andere- woningcorporaties Portaal, SWZ en de Alliantie in verschillende managementfuncties op de afdelingen Vastgoed, en Strategie en Beleid. Zodoende brengt ze brede ervaring in op zowel managementgebied als het aansturen en inrichten van een organisatie, het ontwikkelen van beleid en het realiseren van portefeuille-ontwikkeling. Binnen haar expertisegebied Vastgoed heeft ze zich gespecialiseerd in duurzaamheid.

Ruud Schouwaert, voorzitter RvC Woonpalet: “We hebben met Carolien van Rijen een directeur-bestuurder weten aan te stellen die de veelzijdigheid heeft die nodig is binnen een kleine organisatie. Daarbij heeft ze precies de expertise in huis, op de gebieden waar de grootste opgaven van Woonpalet liggen.”

Over Woonpalet
Woonpalet is met haar 1.950 huurwoningen dé lokale woningcorporatie in Zeewolde. De organisatie bestaat uit 17 medewerkers die werken aan goed en betaalbaar wonen. De komende jaren ligt de opgave vooral op het bouwen van betaalbare woningen en het verduurzamen van het bestaand bezit. 

Afbeelding
Rotarycheques voor hospice, Toon Hermanshuis en IDPZ Zorg en Welzijn Instagram 27 mrt, 09:09
Afbeelding
Bekijk hier het volledige programma van Sail Kampen 2024 Partnerbijdrages 26 mrt, 17:13
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 13): Zeewolde krijgt eigen brandweerkorps Algemeen 26 mrt, 16:04