Afbeelding
Eigen foto

Provincie Flevoland: denk mee hoe we samen Flevoland duurzaam maken

Algemeen

FLEVOLAND - Vanuit de Provincie Flevoland werd onlangs een kaart verstuurd met de vraag: ‘Flevolanders, hoe maken we Flevoland samen duurzaam?’ De provincie is benieuwd hoe de inwoners van Flevoland kunnen en willen bijdragen aan een duurzame leefomgeving. Zij vraagt inwoners om mee te denken en op flevolanddenktmee.nl de online vragenlijst in te vullen. Meedoen kan nog tot 28 maart a.s. 

‘In de hele wereld stoppen we met het gebruik van fossiele brandstoffen zoals olie en aardgas. Dit is afgesproken in het Klimaatakkoord van Parijs. Zo verminderen we CO2-uitstoot en voorkomen we verdere opwarming van de aarde. We stappen daarom over op duurzame energiebronnen door bijvoorbeeld steeds meer elektriciteit op te wekken door gebruik van zon en wind’, luidt de inleiding op de uitnodiging door Provincie Flevoland. 

“Ook in Flevoland werken we hard aan het behalen van de klimaatdoelen om onze wereld en provincie leefbaar te houden”, licht de provincie toe. “We zijn benieuwd hoe u, als inwoner van Flevoland, kunt en wilt bijdragen aan een duurzame leefomgeving. Heeft u uw woning bijvoorbeeld al (deels) verduurzaamd of gebruikt u groene stroom? Bent u dat van plan of misschien juist niet?

Tevens is de provincie benieuwd naar wat de inwoners verwachten van de overheid als het gaat om de opwek van duurzame elektriciteit en of zij hierover in de toekomst met de provincie mee willen denken. www.flevolanddenktmee.nl

Afbeelding
Serkan en Emine vinden in Zeewolde rust en warmte terug Algemeen Instagram 21 apr, 21:25
Afbeelding
Snipers Heren 1 kampioen en promoveert naar tweede divisie Sport Instagram 21 apr, 17:57
Afbeelding
Vijf supermuzikale malloten: Släpstick in 'Schërzo' Cultuur Instagram 21 apr, 14:56