Afbeelding
NMF Flevoland

Energieloket weer open voor bezoek

Algemeen

ZEEWOLDE - Bewoners zijn weer welkom op de spreekuren van het Energieloket in het Ravelijn in Zeewolde. Vanaf vandaag, woensdag 28 april, zijn de winkels weer open voor bezoek.

Een onafhankelijk energie-advies op maat, een gratis energiebespaartas ophalen of een energiemeter lenen? Met de openstelling van de lokale energieloket-winkel maakt een fysiek bezoek weer mogelijk.    ”Uiteraard houden we ons aan de RIVM richtlijnen en staat uw veiligheid en die van onze medewerkers onveranderd voorop. Wij zien u graag voor een bezoekje.”  

Energiezuinig en comfortabeler wonen?
Dat kan! Energie besparen verhoogt het comfort in de woning en is ook gelijk verdienen. Want wat niet wordt gebruikt, hoeft niet te worden afgerekend. Besparen kan kosteloos door kleine aanpassingen in huis. “Met onze gratis energiebespaartas helpen we u hierbij op weg. Of ontdek uw energielekje thuis door onze energiemeter te lenen. Of kijk hoe u comfortabeler en energiezuiniger kunt wonen door een gratis advies-op-maat-gesprek in de winkel . Wie slim investeert, kan fors besparen op de vaste lasten.”  

 
Onafhankelijk advies en tips?
Het energieloket is te bereiken via de chat (www.energieloketflevoland.nl), mail (energieloket@nmfflevoland.nl) of telefoon (0320-252004). Op de hoogte blijven van het energienieuws en andere zaken? Meld je dan aan voor nieuwsbrief of volg het Energieloket Flevoland op Facebook en Twitter.

Voor contact en openingstijden, zie www.energieloketflevoland.nl