Afbeelding
NMFF

Hoge energierekening? Leen gratis energiemeter!

Algemeen

ZEEWOLDE - Kijk je wel eens naar de energierekening en twijfel je over het bedrag dat onder de streep staat? Onder het mom van meten is weten biedt het Energieloket Flevoland de mogelijkheid een energiemeter te lenen. 

Deze meter is twee weken gratis te lenen om ‘energielekjes’ thuis te op te sporen. Zo kun je ontdekken welke apparaten onverwacht veel stroom gebruiken of waar juist meevallers blijken. Zowel huurders als woningeigenaren kunnen van deze actie gebruik maken. 

Haal de energiemeter op bij het loket aan Ravelijn 1, Zeewolde. Kijk voor de openingstijden op:  www.energieloketflevoland.nl/contact

Zeker zijn van een energiemeter? Dan kun je er ook een reserveren. Dat kan via www.energieloketflevoland.nl/energiemeter

Onafhankelijk energie-advies en tips?
Het team van het Energieloket staat je graag te woord op een van de spreekuren, of via chat (www.energieloketflevoland.nl), mail (energieloket@nmfflevoland.nl) of telefoon (0320-252004).

Op de hoogte blijven van het energienieuws en andere zaken kan door je aan te melden voor de nieuwsbrief of volg het Energieloket Flevoland op Facebook en Twitter.