Afbeelding
Eigen foto

Extra feestelijke diploma-uitreikingen op het Christelijk College Nassau-Veluwe

Algemeen

HARDERWIJK - Twee extra bijzondere diploma-uitreikingen op het Christelijk College Nassau-Veluwe. Op dinsdag 6 en woensdag 7 juli reden prachtig versierde auto’s, met daarin de examenleerlingen, een ‘diploma parcours’. 

Na de eerste ontvangst zorgde de leerlingen- en docentenband op de parkeerplaats voor een muzikale en feestelijke sfeer, terwijl er een quiz werd uitgedeeld waarbij met oude foto’s moest worden geraden welke docent zijn of haar diploma ondertekent. Op de route was veel te zien en te ontvangen: een bloemetje van de afdelingsleider, het jaarboek, champagne voor thuis en een persoonlijke felicitatie met fotomap van de rector-bestuurder.
Tijdens het ondertekenen van het diploma werd door de mentor stilgestaan bij de schooltijd van de geslaagde, onder toeziend oog van de familie (en soms ook trouwe viervoeter). Het laatste deel van de route werd omgetoverd tot een feeststraat waarin tientallen docenten, samen met de fanfare, opgesteld stonden om al dansend en klappend de leerlingen uit te zwaaien.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding