Afbeelding
VVD Zeewolde

Angela Huckriede benoemd tot lijsttrekker van VVD Zeewolde

Algemeen

ZEEWOLDE - De leden van VVD Zeewolde hebben Angela Huckriede unaniem gekozen tot hun lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Huckriede is sinds 2014 lid van de gemeenteraad van Zeewolde en vanaf september 2015 ook fractievoorzitter van de VVD.

“Wat een compliment dat de leden het vertrouwen in mij hebben voor de komende verkiezingen”, zegt Angela Huckriede. “Ik heb er veel zin in om er samen met de overige kandidaten de schouders eronder te zetten. We gaan voor groei, zowel van de fractie als van Zeewolde.”

Tijdens de algemene ledenvergadering van de partij werd ook het verkiezingsprogramma vastgesteld. De VVD kiest voor behoud van het goede en wil de vitaliteit van onze gemeente versterken door kansen te benutten én gerichte groei te stimuleren, zoals bij het bouwen van woningen voor onze jongeren. “We benutten onze economische en toeristische aantrekkingskracht, we zijn trots op onze sterke agrarische sector en we genieten van de prachtige natuurgebieden.”

Huckriede: “Zeewolde als ons thuis, het behouden van het groene karakter van Zeewolde, met respect voor onze roots. En kiezen voor groei en ontwikkeling om gebruik te maken van de kansen, met lef en ondernemerschap. We hebben daarbij aandacht voor de belangen van onze inwoners, en maken keuzes die niet alleen maar goed zijn voor nu, maar ook voor de toekomst.”