Jan van de Beek
Jan van de Beek Foto: LOZ

Lokale Omroep-duizendpoot Jan van de Beek in de race voor Omroepvrijwilliger van het Jaar

Algemeen

ZEEWOLDE - Een lokale publieke omroep zonder vrijwilligers is onbestaanbaar. Vrijwel dagelijks, zetten zij zich, vanuit verschillende rollen, in voor hun omroep en de onafhankelijke lokale nieuwsvoorziening. Met de uitreiking van de titel Omroepvrijwilliger van het jaar wordt stil gestaan bij de belangrijke rol die de vrijwilliger speelt en krijgen ze de erkenning en waardering die ze verdienen. 

Vanuit de Lokale Omroep Zeewolde is Jan van de Beek voorgedragen. Als medeoprichter trekt hij al meer dan tien jaar de kar van de Lokale Omroep Zeewolde. Hij is er onder meer voorzitter, websitebeheerder, redacteur, radiomaker, cameraman, regisseur, commerciële man en netwerkbeheerder. “Reden te over om hem te nomineren voor Omroepvrijwilliger van het jaar”, meldt LOZ.
Jan van de Beek is met zijn tomeloze energie dagelijks bezig met alle facetten die de omroep biedt. “Hij weet mensen te motiveren en mee te nemen in de passie en enthousiasme voor de omroep. Daarmee is hij ook één van de ankers waardoor de Lokale Omroep Zeewolde gegroeid is tot waar het nu staat. Door zijn verbindende rol binnen de club van vrijwilligers, maar ook richting andere bedrijven, organisaties, Omroep Flevoland en andere lokale omroepen komen er mooie dingen uit de koker van Lokale Omroep Zeewolde.”

De verkiezing wordt georganiseerd door de Nederlandse Lokale Publieke Omroepen (NLPO). Van dinsdag 19 april tot en met dinsdag 17 mei kan via www.omroepvrijwilligervanhetjaar.nl gestemd worden op de kandidaten die zijn voorgedragen

Afbeelding
Open dag bij Manege Zeewolde Ingezonden 29 apr, 17:27
Afbeelding
Jarig Staatsbosbeheer biedt jarig Zeewolde nieuwe 'Van Boom tot Bos wandeling' aan in Horsterwold Algemeen Instagram 29 apr, 17:02
Afbeelding
Boekpresentatie over omgekomen piloot 'Lenny' Werner die nooit werd gevonden Algemeen Instagram 29 apr, 13:00