Afbeelding
Eigen foto

Koffie met ZINgen

Algemeen

ZEEWOLDE - Het team van Coloriet de Sfinx, bestaande uit Wilma, Tonny, Fenny, Renske, Henk, Rianne, nodigen belangstellenden van harte uit voor een nieuwe activiteit: een maandelijks terugkerende dagopening in Coloriet de Sfinx. Het is een korte viering (ongeveer 45 minuten) namens verschillende kerken van Zeewolde.

“De kerk komt dan naar u toe, juist voor wie er behoefte aan hebben. Gewoon gezellig met een kopje koffie, dan samen bekende psalmen en gezangen zingen en luisteren naar een verhaal uit het Woord of een gedicht, enz.. In overleg met Welzijn en Geestelijke Verzorging van De Sfinx willen wij als team dit organiseren.”

De maandelijkse dagopening is vanaf juni iedere laatste dinsdag van de maand, in de activiteitenruimte naast Grand Café De Buren. Aanvang 10.30 uur. 

De eerste viering is dinsdag 24 mei om 10.30 uur en zal in het licht staan van Hemelvaart. “We hopen u dan graag te ontmoeten! Ook familie of bekenden van u zijn welkom.”

Afbeelding
Aan de slag met een idee om uw buurt op het platteland te verbeteren? Kom naar het Leefbaarheidscafé! Ingezonden 23 uur geleden
Afbeelding
Ondernemers en Oosterwold centraal bij openbare fractievergadering CDA Zeewolde Politiek 27 mrt, 11:18
Afbeelding
Rotarycheques voor hospice, Toon Hermanshuis en IDPZ Zorg en Welzijn Instagram 27 mrt, 09:09