Afbeelding
Foto: Eigen foto

Zeewolde maakt zich op voor een feestelijke Nacht van Zeewolde

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZEEWOLDE - Vrijdagavond 19 augustus organiseren de centrum- en horecaondernemers in Zeewolde de Nacht van Zeewolde! Een avond uit in eigen dorp wat in teken staat van gezamenlijk de zomervakantie afsluiten. Een echte Meet & Greet met vrienden en bekenden. Een hapje, drankje en liveoptredens zorgen ervoor dat het een avond is waarop lang teruggekeken wordt. De avond start om 20.00 uur en loopt door tot 01.00 uur.

Meet & Greet

Niet voor niets is ‘Meet & Greet’ al jaren het centrale thema van de Nacht van Zeewolde. Gewoon iedereen weer even ontmoeten, bijkletsen onder het genot van een hapje of drankje én de hele avond lekker shoppen en genieten van livemuziek. Of strijk gewoon even gezellig neer op een van de vele terrassen in het centrum.

Shop till you drop

Traditiegetrouw zijn de winkels tot laat in de avond open. Laat je verrassen door de vele aanbiedingen die tijdens deze avond gelden. Dit jaar is er een zelfs een Koopjesmarkt aan toegevoegd. Sla jouw slag op vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus bij diverse ondernemers in het centrum. Op zaterdagmiddag is er op het Kerkplein een leuke verrassing voor (jonge) kinderen.

Dalkruid

Onder het genot van een glaasje lokale wijn of heerlijk geurende kop koffie is het hier met een prettig achtergrondmuziekje aangenaam vertoeven.

Hosterplein

Het plein is deze avond omgedoopt in een groot gezellig bruin café. DJ Timotek en Marco Kraats, nemen je mee langs de verschillende muzikale knallers.

Kerkplein

Houd je van een feestje en Hollandse meezingers? Ga dan zeker naar dit plein. Mike Klein, Master Stu en Sandra Swart nemen je mee op een muzikale reis langs Hollandse meezingers. Het plein is gezellig aangekleed met diverse foodtrucks waar je, vanaf 18.00 uur, eenvoudig iets lekkers bestelt.

Raadhuisplein

De feesttent staat er weer en dat betekent knallers op het podium. Met een optreden van The Night Flight, Wolter Kroes, DJ Sten Kluts, YES-R en het Feestteam kan de avond niet meer stuk.

“Kortom, een topavond waarmee de zomervakantie op een gepaste manier wordt afgesloten. Een avond die je niet wil en kan missen!”, aldus Vereniging Centrumondernemers Zeewolde, die het evenement ondersteunt en coördineert.