Afbeelding
Foto: The Nightflight

The Lux pakt groots uit tijdens Nacht van Zeewolde

Cultuur

ZEEWOLDE - Als het aan Tim van Oosten, eigenaar van restaurant en theater The Lux, ligt, barst het Raadhuisplein op vrijdag 19 augustus a.s. tijdens de Nacht van Zeewolde weer compleet uit zijn voegen!

Nog bijkomend van het laatste, ook door The Lux gesponsorde, geweldige optreden van de ABBA Tribute tijdens de succesvolle Havendagen, is het horecaondernemer Van Oosten gelukt om weer een aantal grote artiesten naar Zeewolde te krijgen, nu om het Zeewolder publiek een onvergetelijke feestavond te bezorgen tijdens de Nacht van Zeewolde.

Niemand minder dan de populaire Nederlandse zanger Wolter Kroes, coverband The Night Flight, het dolle zangduo Het Feestteam, rapper Yes-R en ‘onze eigen’ DJ Sten Kluts, pakken deze avond het podium in de grote feesttent op het Raadhuisplein.

(Tekst loopt door onder de tekst)


Wolter Kroes


DJ Sten Kluts  

Van keihard meezingen met ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’, genieten van een vette muziekshow, hossen op feestknallers, dansen op lekkere DJ-beats tot rappen; het avondvullende muziekprogramma van The Lux biedt qua muziekstijl voor ieder wat wils! “Hiermee willen we álle Zeewoldenaren en onze gasten bedanken voor de mooie zomer”, aldus Van Oosten, “en wij hopen ze de komende winter weer vaak te mogen verwelkomen bij The Lux.”

Toegang op het Raadhuisplein is gratis. De avond duurt van 20.00 tot 01.00 uur. De bar is al om 19.30 uur open en je kunt dit jaar ‘gewoon’ aan de bar betalen.

Bekijk het filmpje op de Facebookpagina van The Lux om alvast in feeststemming te komen!