Afbeelding
Eigen foto

Status Quo Forever tributeband en ABBA tributeband op de planken tijdens Havendagen Zeewolde

· leestijd 1 minuut Cultuur

ZEEWOLDE -  Havendagen Zeewolde, op 22, 23 en 24 juli, viert dit jaar een jubileumeditie (5e keer) en daarom pakt de organisatie ’s avonds extra uit met twee fantastische shows. Op vrijdagavond 22 juli staat de Nederlandse Status Quo Forever tributeband op het podium en op zaterdagavond 23 juli de ABBA tributeband met ‘Mamma Mia! Here we go again!’. 

“De Aanloophaven ligt deze dagen vol met indrukwekkende schepen en overdag vinden er talloze activiteiten plaats waar jong en oud veel plezier aan beleeft”, aldus Bert van de Kieft, organisator en bestuurslid van stichting Puur Zeewolde. “Uiteraard hoort daar een mooi avondprogramma bij. Naast de lokale muzikale inbreng hebben wij twee fantastische bands weten te strikken; de Status Quo Forever Tribute en ABBA tributeband.” Beide optredens vinden in de centrale feesttent plaats op het Raadhuisplein en zijn gratis te bezoeken.

Status Quo Forever tributeband | Vr. 22 juli -21.30 uur

Jeugdsentiment in jeans, herleef de hoogtijdagen van Status Quo
Status Quo Forever (SQF), een Nederlandse Status Quo tributeband, werd opgericht in april 2017 en bestaat uit uitstekende muzikanten met jarenlange ervaring. Vanaf het begin waren de ambities duidelijk: de nummer 1 Status Quo tribute in Europa worden. Al tijdens de eerste repetities was het volkomen duidelijk dat dit geen loze belofte was. Inmiddels hebben zij op tal van podia al bewezen dat de belofte definitief is waargemaakt. Quo-fans prijzen de energie, het enthousiasme en de perfectie waarmee de nummers worden uitgevoerd. Ze zeggen dat het hen terugbrengt naar de hoogtijdagen van Status Quo, van eind jaren zestig tot begin jaren tachtig (de zogenaamde Frantic Four-periode).

TIP voorprogramma vrijdagavond; AMVZ-meezingconcert (19.30-21.00 uur)

The Best ABBA Tribute Show (Eigen foto)

The best ABBA Tribute Show | Za. 23 juli – 21.30 uur

“Mamma Mia! Here we go again”

Eerder zouden ze hier, de beste ABBA tributeband van Nederland, al optreden maar dat ging niet door vanwege corona. Maar nu zijn ze terug in Zeewolde! Ga terug in de tijd met THE BEST Abba tribute en zing mee met hits zoals ‘Dancing Queen’, ‘Mamma Mia’ en ‘Waterloo’. THE BEST Abba tribute bestaat uit twee geschoolde zangeressen met daarachter vier zeer ervaren professionele muzikanten die ook nog eens de achtergrondzang voor hun rekening nemen. Natuurlijk treden zij op in kleding uit de jaren 70 en dragen zij zelfs originele kleding zoals ABBA deze destijds droeg. Het bijzondere van deze tributeband is dat alles live wordt gespeeld en gezongen. De band heeft optredens door heel Europa en wordt door popbladen verkozen tot ‘De beste ABBA tributeband van Europa’! Deze avond wordt aangeboden door restaurant The Lux, partner van Havendagen Zeewolde.

TIP voorprogramma zaterdagavond: Nadine Rozendaal (20.00-21.00 uur)

Kijk voor het hele programma op www.puurzeewolde.nl

Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 7 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Informatiemiddag over 'levend verlies' georganiseerd door CVA-keten Noordwest-Veluwe Ingezonden 1 mei, 08:21