Sven Ratzke
Sven Ratzke (Foto: Edland Man)

Sven Ratzke: internationaal topniveau in The Lux in Zeewolde

Cultuur

ZEEWOLDE - Eindelijk… het kan weer en het mag weer: samen naar het theater. Zaterdag 5 maart a.s. is in The Lux in Zeewolde de nieuwste show van Sven Ratzke te zien.

Sven Ratzke vierde eerder nationale en internationale successen met zijn vertolking van het werk van David Bowie. Maar deze imponerend goede zanger en ras entertainer heeft nog veel meer in zijn mars.

In ‘20th Century Songs’ komt het werk van de meest succesvolle zangers en componisten van de laatste eeuw voorbij, o.a. Annie Lennox, Nick Cave, Jacques Brel, maar ook Piazzola en Leonard Cohen. Als geen ander weet hij tot de kern van de songs door te dringen en er met zijn eigen unieke mix van jazz, chanson en pop nieuwe verrassende en ontroerende nummers van te maken. Voeg daarbij het talent dat Ratzke heeft als entertainer en een enerverende avond met show en humor is gegarandeerd.

Deze unieke voorstelling is 5 maart a.s. in Zeewolde te zien, daarna moet u er verder voor reizen, want de show doet hierna grote steden als Berlijn, München en New York aan. Ook daar trekt hij uitverkochte zalen. Het mag dus duidelijk zijn dat Zeewolde met Sven Ratzke een artiest van wereldformaat in huis haalt. Er zijn nog kaarten beschikbaar!

Initiator en organisator is de stichting Zeewolde LIVE. De voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Sjaardema Uitvaartzorg, Flevo Finance Regiobank, The Lux en enthousiaste vrijwilligers. Voor meer informatie en tickets, kijk op www.zeewoldelive.nl.