archieffoto kleedjesmarkt
archieffoto kleedjesmarkt Oranjevereniging Zeewolde

Zeewolde maakt zich op voor een traditionele Koningsdag

Cultuur

ZEEWOLDE - Na twee jaar een succesvolle Koningsdag @Home edition online gevierd te hebben is het eindelijk tijd voor een reguliere Koningsdag.

De dag begint met de traditionele rijtoer waarbij de gedecoreerden met de authentieke postkoets van de familie Assies naar het evenemententerrein worden gebracht, onder begeleiding van de Blue Seals. Daar worden de gedecoreerden voorgesteld aan Zeewolde.
Uiteraard is er ruimte voor de kleedjesmarkt die gezellig door het centrum en op het evenemententerrein neergezet mogen worden. Let wel op dat sommige winkels open zijn en dat je daar niet met je kleedje gaat zitten.

Nieuw aan deze 1e editie na Corona-tijd is dat Scouting Jan Wandelaar verhuist naar het evenemententerrein. Zij zullen naast hun gebruikelijke Rommelmarkt samen met de Buurtsportcoaches activiteiten ontplooien voor jong èn oud.
Uiteraard zullen de dansscholen ook weer van de partij zijn met leuke optredens op het evenemententerrein. In het centrum zal weer een Oranjemarkt (braderie) gehouden worden.

De dag wordt afgesloten met het Oranjebal in The Lux, waar DJ Sten en coverband The Night Flight een spetterend feest van de avond zullen maken. (Houd voor tijden en programma social media van de Oranjevereniging Zeewolde in de gaten)