Afbeelding
Foto: Erik Wallenburg

Verloren Parel/Hemelpost geselecteerd voor Kern met Pit 2023

Algemeen Instagram

ZEEWOLDE - De werkgroep Verloren Parel - Hemelpost is zaterdag 21 januari jl. tijdens een bijeenkomst in het Eksternest in Almere geselecteerd voor deelname aan Kern met Pit editie 2023. 

In een zogeheten 3-minuten pitch legden Simon Rhijnsburger, Nancy Polderman en Wilma van Kasteel aan de KNHM-adviseurs uit waarom hun project hiervoor in aanmerking zou moeten komen. “De reacties waren hartverwarmend.”

Met het herinneringsmonument Verloren Parel - Hemelpost wil de werkgroep op de algemene begraafplaats in Zeewolde een plek creëren waar ouders terecht kunnen met hun verdriet en gemis om hun stil geboren kinder(en).
Het monument wordt gecombineerd met een ‘Brievenbus naar de Hemel’, kortweg ‘Hemelpost’. Voor het realiseren van monument is zo’n €30.000 nodig. De werkgroep is hiervoor mede afhankelijk van donaties en giften van particulieren en bedrijven. Het bedrag van Kern met Pit zou een mooie aanvulling betekenen.

Kern met Pit is een initiatief van de KNHM foundation, een netwerk van vrijwillige adviseurs die actieve burgers kosteloos bijstaan bij het verbeteren van hun leefomgeving. Wanneer het project binnen een jaar gerealiseerd wordt, krijgt dit het predicaat Kern met Pit en een bedrag van € 1.000.

Meer informatie: www.verbondeninverlies.nl  Donaties zijn welkom op NL76RBRB 88371448 65.