Afbeelding
Eigen foto

Moederdag in Winkelhaven Zeewolde

Algemeen

ZEEWOLDE – Op zaterdag 13 mei wordt er van alles georganiseerd voor en rondom moederdag.

“Wanneer kinderen voor hun moeder gaan winkelen, dan is er volop keuze. Vaders en kinderen kunnen ook tips vragen in de winkels. Er wordt graag meegedacht!”, meldt Vereniging Centrumondernemers Zeewolde.

Maar er is ook tijd voor ontspanning op het terras en kan er nog wat zelfgemaakt en/of gespeeld worden. Zo kunnen kinderen bij Book Inn stoepkrijten, maar ook wat moois knutselen, bij Storties een sleutelhanger maken en canvas hartjes schilderen en bij bakkerij de Toren kunnen er koekjes gebakken worden.

Alexanderhoeve trakteert! Op het Kerkplein staat er een springkussen, popcornmachine en kan je suikerspinnen maken. Dit allemaal tussen 10.00 en 14.00 uur.

Bij de Winkeltjes kunnen volwassenen creatief bezig met workshops, zoals bloemschikken, sieraden maken, wijnproeverij. Verder wordt er advocaat gemaakt en je kan chocolade proeven. “Kom daarom 13 mei ook naar het centrum!”

Op zondag 14 mei is Bloomfields & Desjardins ook geopend tussen 10.00 en 14.00 uur! En er wordt op zondag bezorgd! “Wel vóór 13 mei 17.00 uur doorgeven.”

Kijk voor alle acties op de socials van jouw favoriete winkels of op www.winkelhavenzeewolde.nl.

“Juist in de week van de Stenen Winkel, deze week een extra goede reden om ook de Moederdag cadeaus in een fysieke (stenen) winkel te halen!”

Dit is een partnerbijdrage van:
Vereniging Centrumondernemers Zeewolde (VCZ)