Afbeelding
Foto: Rene Claessens

Heel Zeewolde welkom op open ledenvergadering CDA

Algemeen Ingezonden

Alle Zeewoldenaren kunnen dinsdag 10 oktober de open ledenvergadering van CDA Zeewolde bijwonen. Er staat een avondvullend programma gepland over jongeren en de aantrekkingskracht van.onze gemeente, vertelt CDA-voorzitter Rene Claessens. “Verenigingen, familie, vrienden, buren. Iedereen is welkom om te ervaren wat voor moois Zeewolde te bieden heeft. Maakt niet uit van welke politieke kleur je bent, we willen Zeewoldenaren met elkaar in contact brengen.”

Hoofdgast van de avond is directeur van Scounting Nederland, Fedde Boersma. De scouting draait al langer in Zeewolde met allerlei activiteiten. Recent is besloten de hoofdvestiging ook hier naar toe te verhuizen. Boersma vertelt waarom de scouting haar activiteiten naar Zeewolde overbrengt en welke kansen onze gemeente hen biedt en andere organisaties kan bieden.

Aan het begin van de avond is er aandacht voor de jeugd. Zeewolde kent naast de gemeenteraad ook een jeugdraad en een jongerenraad. Een afvaardiging van de jongerenraad vertelt graag aan een groot publiek wat zij doet en wat haar plannen zijn.

De ALV wordt gehouden in Open Haven, met een inloop vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur. Ivm de koffie en vlaai wordt belangstellenden gevraagd zich aan te melden voor maandag 2 oktober via rene_claessens@hotmail.com.