Tulpenkunst in de etalage
Tulpenkunst in de etalage Archieffoto: Monica Stam

Oproep: Tulpenkunst in de etalage!

Algemeen

ZEEWOLDE - Het tulpenseizoen staat straks weer voor de deur en dat betekent dat er dan weer volop genoten kan worden van de betoverende bloeiende tulpen in Flevoland. Van 13 april tot en met 5 mei staat de jaarlijkse Tulpenroute Flevoland op het programma, een niet te missen evenement voor tulpenliefhebbers.

Dit initiatief nodigt lokale kunstenaars uit om de etalages te verrijken met prachtige tulpenkunstwerken. De expositie zal plaatsvinden van 10 april tot en met 7 mei 2024.

“We zijn verheugd om opnieuw ‘Tulpenkunst in de etalage!’ te organiseren als onderdeel van de Tulpenroute Flevoland”, aldus Stein Docter, projectleider bij stichting Puur Zeewolde. “Het is een geweldige gelegenheid voor lokale kunstenaars om hun talent te tonen via de centrumondernemers en een mooie manier om op deze manier bij te dragen aan de feestelijke sfeer van de tulpenroute”, vult Jan van den Berg, centrumcoördinator bij de Vereniging Centrumondernemers Zeewolde, aan.

Kunstenaars en centrumondernemers die geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan deze b(l)oeiende expositie worden vriendelijk verzocht om hun medewerking te bevestigen vóór 29 februari 2024 (info@puurzeewolde.nl).

Meer informatie: info@puurzeewolde.nl / www.puurzeewolde.nl