werk van Monica Stam (Atelier Trecolori)
werk van Monica Stam (Atelier Trecolori) eigen foto

Tulpenkunst in de etalage!

Algemeen

ZEEWOLDE - In het vroege voorjaar verandert het buitengebied van Zeewolde in een mooie gekleurde lappendeken. Tulpen schieten de grond uit en er valt er weer van alles te beleven in het buitengebied tijdens de Tulpenroute Flevoland. Ook in het centrum van Zeewolde kom je in deze periode de vrolijke voorjaarsbloeier weer tegen. In de tulpenrouteperiode exposeren kunstenaars uit Zeewolde weer in de verschillende etalages in Zeewolde Winkelhaven.

“In het centrum van Zeewolde rollen we voor de vierde keer op rij Tulpenkunst in de etalage uit, en opnieuw zijn we aangenaam verrast door het grote aantal deelnemers,” zegt Stein Docter van Stichting Puur Zeewolde. “Het is mooi om te zien dat lokale ondernemers opnieuw zo enthousiast zijn en de etalages weer beschikbaar stellen”, voegt Jan van den Berg, centrumcoördinator, toe. 

Verspreid over het hele dorp vind je etalages met kunstwerken van lokale talenten uit Zeewolde. Dit jaar is extra bijzonder vanwege de tentoonstelling van kunstwerken gemaakt door basisschoolleerlingen van PCBS De Richtingwijzer, welke te bewonderen is bij Café De Buren aan de Zuiderzeeweg.

Op de website van Puur Zeewolde is terug te lezen van wie de kunstwerken zijn en waar deze te zien zijn. 

Meer informatie: www.puurzeewolde.nl