Afbeelding
Foto: Ronald Waars

Lions Polderrally 2024: Een dag vol prachtige auto’s en goede doelen

Algemeen Instagram

ZEEWOLDE - Op 8 juni om 10.00 uur gaat op het Raadhuisplein de 7e editie van de Lions Polderrally 2024 van start. Dit evenement, waar liefhebbers van bijzondere voertuigen samenkomen voor een dag vol avontuur en liefdadigheid, is een niet te missen hoogtepunt op de evenementenagenda van Zeewolde. 

Voorafgaand aan en tijdens het startmoment is er gelegenheid om de karavaan van kostbare en exotische bolides te bewonderen. De ‘bijrijders’ zijn traditiegetrouw bewoners van diverse zorginstellingen in Zeewolde. Zij krijgen een onvergetelijke dag aangeboden door de auto-eigenaren, mogelijk gemaakt door de Lions organisatie.

Pieter Wiedijk, Lion en medeorganisator, zegt: “Met het succes van vorig jaar in gedachten, streven we naar een even indrukwekkende opkomst van eigenaren en bijrijders. We nodigen bezitters van bijzondere auto’s, bijrijders en iedereen die wil genieten van dit spektakel van harte uit om met ons deel te nemen aan deze in alle opzichten unieke dag.” 

Een ander hoogtepunt van deze editie van Lions Polderrally wordt de smakelijke ‘pitstop’ bij het Stoomgemaal Arkemheen, een schitterend voorbeeld uit de rijke historie van het waterbeheer in de Lage Landen. De rally komt tot stilstand bij Classic Mike in Zeewolde, “het kloppend hart voor een nieuw leven bij oldtimers, tevens een gewaardeerde sponsor en gastheer voor de afsluiting van de Lions Polderrally 2024.”

Door deel te nemen aan de Lions Polderrally of deze te sponsoren, wordt niet alleen een geweldige dag in het mooie Zeewolde en haar omgeving mogelijk gemaakt, maar worden ook goede doelen zoals Stichting Hospice Zeewolde (in oprichting) en het Jeugdfonds Sport & Cultuur, dat zich inzet voor kwetsbare groepen in onze gemeenschap, gesteund. 

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u contact opnemen via: pieterenyvette@live.nl, tel. 06-29584022, ja.groenendijk53@gmail.com, tel. 06-53630229 of ga naar www.lionsclubzeewolde.nl

Afbeelding
Afbeelding