Afbeelding
Eigen foto

‘Jeugd in de tent’; event door de jeugd, voor de jeugd!

Algemeen Instagram

ZEEWOLDE - In de grote feesttent op het evenemententerrein bruist het op dinsdag 28 mei van jeugdige energie. In het kader van Zeewolde veertig jaar organiseert het Jongerenwerk hier samen met de Jeugd- en Jongerenraad het event ‘Jeugd in de tent’; een middag vol culturele, creatieve en sportieve activiteiten voor jongeren. 

Om dit event neer te kunnen zetten zijn jongerenwerkers Lars en Andries samen met een select clubje jongeren aan de slag gegaan. “We hebben ze meegenomen in het proces om een evenement te organiseren waar ze leren om alles voor te bereiden, aanbod te verzinnen en te regelen, flyers en promotiefilmpjes te maken en het event te promoten in het dorp en op hun school”, aldus Adries.

De tent wordt van 15.00 tot 18.00 uur omgetoverd tot een waar speelparadijs voor jongeren van 8 tot en met 12 jaar. Van lasergamen, bubbelvoetbal, boogschieten, graffiti, goochelen tot stormbanen; er is voor ieder wat wils. Aanmelden kan via www.jongerenwerkzeewolde.nl.

Wanneer de avond valt, transformeert de tent in een bioscoop waar de film Free Guy gedraaid zal worden. Voor tieners tussen de 12 en 18 jaar is deze ‘Jongeren Bios’ dé plek om te zijn! De avond duurt van 20.00 tot 23.30 uur. Tickets á €5, inclusief popcorn en een drankje, zijn verkrijgbaar via www.jongerenwerkzeewolde.nl