Afbeelding
Bij de les logo

Een overduidelijke scheur in haar broek

· leestijd 1 minuut Bij de les

Ik had haar in klas 1.

Een vrolijke meid. Ze kwam altijd met haar mond vol de klas binnen. Onder de les snoepte ze stiekem. En al kauwend liep ze de klas ook weer uit. Nee, geen plakjes komkommer of appel.

Dit jaar heb ik haar weer in de klas. Met haar vrolijke hoofd is ze nog altijd een opvallende verschijning. Dat opvallende wordt nu ook benadrukt door haar behoorlijke omvang.

Ze heeft smaak met haar stijlvolle kleren. Een laag uitgesneden topje waar haar volumineuze borsten wat zichtbaar zijn. Een felgekleurd jasje en hippe schoenen. En nog steeds eet ze onder de les. Alleen doet ze dit nu niet meer stiekem. De zak drop ligt gezellig naast haar laptop en als iemand er Ć©Ć©n wil dan krijgt ie er Ć©Ć©n.

Als ik haar vraag of de zak in haar tas mag haalt ze haar schouders op, doet er nog een paar in haar mond en ruimt de zak gewillig op. Ik weet dat ie er aan het einde van de les weer ligt. 

Na de les is het pauze. De klas pakt snel tassen en mondkapjes op en verdwijnt. Hoe langer pauze hoe beter. 

Alleen zij blijft zitten. Haar zak drop is inmiddels leeg. 

ā€œWil je nog wat weten?ā€, vraag ik haar. 

Ze kleurt. ā€œIk eh, toen ik net opstond, toen ben ik uit mijn broek gescheurd.ā€ Ik kijk naar haar zwarte broek. ā€œAan de achterkant.ā€ Ze staat op en draait zich om zodat ik haar behoorlijke achterwerk kan bekijken. Tja, dat kan niet missen. Een scheur. En haar overduidelijke rode kanten slip is zichtbaar. 

Ze lacht naar me, als een boerin met kiespijn. En ik schiet ook in de lach. 

ā€œTja, zo kun je niet door school lopen, ga maar zitten.ā€

Ik vraag haar of ze een trainingsbroek in haar kluisje heeft liggen. Maar dat is helaas niet het geval. Dan bedenk ik me dat ik een grote grijze sjaal in mā€™n auto heb liggen. ā€œDie kun je om je heupen knopen, dan loop je naar je fiets en thuis doe je een andere broek aan.ā€

Tien minuten later heeft ze de sjaal om. Het staat nog prima ook. Ze steekt een koekje in haar mond, en loopt dan heupwiegend naar de deur. ā€œBedankt mevrouw; you made my day.ā€

Nou, deze blije meid de mijne ook. 

Tienerband Mixed Up
Tienerband Mixed Up brengt feest op Koningsdag Ingezonden Instagram 17 apr, 11:41
Havenkwartier - Polderwijk Zeewolde
Woonmanifestatie: Ontdek je droomwoning in Zeewolde! Algemeen 16 apr, 16:00
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 16): Het eenzame eerste graf op de begraafplaats Algemeen Instagram 16 apr, 15:30