Zomerweken Zeewolde
Zomerweken Zeewolde Zeewoldevoorelkaar

De Zomerweken komen er weer aan!

Cultuur

ZEEWOLDE - De zomer staat alweer bijna voor de deur. Dat betekent tevens de start voor de Zomerweken Zeewolde, editie 2021. 

“We willen deze zomer graag opnieuw met elkaar de inwoners van Zeewolde, van jong tot oud, de mogelijkheid bieden om zich te vermaken in eigen dorp”, licht Renate Vos-Van Ittersum van Team Zeewoldevoorelkaar toe. “Samen met Sport & Cultuur Zeewolde zijn wij, vanuit het team Zeewoldevoorelkaar, daarom weer druk bezig met de invulling van het zomerprogramma.
Organiseert jouw organisatie en/of vereniging ook een leuke activiteit? Laat het ons dan vóór 11 juni weten, zodat wij dit op kunnen nemen in het zomeraanbod. We horen graag; waar, wanneer, hoe laat en wat de eventuele kosten zijn om mee te doen.” Aanmelden kan via info@zeewoldevoorelkaar.nl.

Handje helpen?
Heb jij nog een paar uurtjes over en zet jij je deze zomer graag in voor een ander? Voor verschillende activiteiten kan het team Zeewoldevoorelkaar jouw hulp goed gebruiken. Bijvoorbeeld om koffie te schenken, te schminken of activiteiten te begeleiden! Iets voor jou? Aanmelden kan via info@zeewoldevoorelkaar.nl of kijk op www.zeewoldevoorelkaar.nl naar de verschillende vragen.

De Zomerweken zijn een initiatief van o.a. Sport & Cultuur Zeewolde, Grenzeloos Bewegen en Welzijn Zeewolde. De activiteiten zullen op verschillende locaties in Zeewolde plaatsvinden. Het programma combineert bestaand aanbod met nieuwe initiatieven en samenwerkingen. Van vroege ochtend, sportactiviteiten, muziek en knutselen, tot en met een pannenkoeken bakken voor ouderen.

band Combo Bossa Bela
Inspirerende kunstwerken en Braziliaanse sferen tijdens Open Deuren: Tijd voor Kunst Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Werelddansgroep Horlepiep organiseert workshop Bosnische dans Ingezonden 15 apr, 10:46
Impressie kantoor front
Scouting Nederland verhuist naar nieuw hoofdkantoor op Scoutinglandgoed Zeewolde Ingezonden 15 apr, 10:06
V.l.n.r. Snel, Valero, Kraak, De Vries, De Prenter, Oostwouder, Van 't Loo, Blaauw, Bekkema, Van Meerveld, Razoux Schultz, Van Meerveld
De Snipers U22 veroveren kampioenstitel in 2e divisie na thriller met verlenging Nieuws Ingezonden Instagram 14 apr, 22:39
Afbeelding
Puntjes op de i van Zeewolde Kruist de Buizen Algemeen Instagram 14 apr, 22:29
Kunstenaar Patrick Visser en voorzitter Herman Vermeer onthullen de JunkArt tulp
Tulpen Kunst Route met unieke audiotour Ingezonden Instagram 14 apr, 21:52