Afbeelding
Facebookpagina De Leeuw Snacks

Sinterklaasbingo en tekeningenactie

Cultuur

ZEEWOLDE – Corona gooit voor veel Sinterklaasactiviteiten roet in het eten, maar dat betekent niet dat er geen leuke alternatieven te bedenken zijn die wél gewoon door kunnen gaan. Zo kunnen kinderen meedoen met een tekeningenactie en wordt er op zondag 5 december een gezellige Sinterklaasbingo gehouden. 

Voor de tekeningenactie worden kinderen uitgedaagd om een tekening te maken met daarop hun favoriete cijfer. Daarbij kunnen ze kiezen tussen de cijfers 1 en de 75. De tekening mogen ze bij de voordeur ophangen. “Als een van onze bezorgers langskomt laat hem/haar hiervan een foto maken”, licht initiatiefnemer De Leeuw Snacks toe. “Geen bezorger langs gekomen? Dan kan je zelf een foto insturen via onze Facebookpagina en wacht af tot 5 december! 

1,5 meter Bingo
“Op zondag 5 december laten wij de bingomolen weer draaien, valt hier jou cijfer uit? Zoek dan contact met ons want dan heb je een van de te gekke prijzen gewonnen!”

Bezorgers geven aan her en der al tekeningen te zien verschijnen. “Maar er kunnen er nog véél meer bij! Ook kans maken op te gek verrassingspakket, stuur je tekening op vóór 5 december 21.00 uur”