Afbeelding
Unsplash

Wereldkoor Junior gaat weer beginnen. Zing je mee?

Cultuur

ZEEWOLDE - Zaterdagmiddag 1 oktober a.s. is er een Sing-in workshop in paviljoen De Verbeelding voor kinderen van 7 – 14 jaar.

Wil je uitproberen of zingen in een koor leuk is, kom dan meedoen met dirigent Rohan Poldervaart in paviljoen De Verbeelding. Van 16.00 tot 17.00 uur geeft hij een gratis inspirerende workshop.

Daarna kun je je inschrijven voor wereldkoor Junior. De wekelijkse repetities zijn op donderdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur, ook in De Verbeelding. Er wordt een bijdrage van €25,- gevraagd, maar lukt dit niet dan is er een regeling.

Dit initiatief startte vorig jaar met een enthousiaste groep deelnemers van diverse nationaliteiten. “Zingen gaat over alle grenzen heen, iedereen is welkom. We hebben vertrouwen in de kracht van muziek. Onder de bezielende en creatieve leiding van Rohan werken we ook dit keer aan een mooie presentatie die we op zondag 18 december voor publiek gaan opvoeren. In dit koor staat ook de Nederlandse taal centraal en wordt gebruik gemaakt van de muzikale tradities van de deelnemers. Heb je belangstelling? We zoeken enthousiaste mensen die dit koor meer vorm willen geven. Hoe meer stemmen, hoe meer vreugd!”

Wereldkoor Junior is een samenwerking van Verbeelding&CO, Kunstlink en het VSB-fonds.

Meehelpen of meer informatie: Kijk op www.verbeeldingenco.nl of stuur een mailtje naar info@verbeeldingenco.nl “We hopen veel deelnemers te begroeten!”

!