Afbeelding
Eigen foto

Herfstmarkt en herfstactiviteiten in het centrum

Cultuur

ZEEWOLDE - Zaterdag 22 oktober is de herfstmarkt in het centrum van Zeewolde. Tussen 10.00 en 16.00 uur kun je leuke items shoppen bij de verschillende kramen en uiteraard ook in de winkels van Winkelhaven Zeewolde.
Het uitje wordt compleet met een heerlijke warme chocomelk en wat lekkers bij de horeca of haal een versnapering bij een van de foodtrucks.

Zmaakmakers Zeewolde

Op het Kerkplein staan diverse Zmaakmakers uit Zeewolde met lokale producten van de boer, van appels tot aan melk en kaas. Natuurlijk ontbreken de pompoenen niet op de herfstmarkt.

Speculaasjes maken

Bij Bakkerij de Toren kun je je eigen speculaasjes maken. Het deeg staat klaar op de kraam bij de winkel, vormpje vullen en de bakker bakt de koekjes voor je. Na een uurtje zijn de koekjes op te halen. Deelname is gratis.

Pompoen snijden

Een pompoen omtoveren tot een spin of kat? Schuif dan aan bij ‘Pompoenen van Verduyn’. Laat je creativiteit los en ga je naar huis met een unieke herfstdecoratie!

Big Band Swaywolde

Rond de klok van half twee trakteert Big Band Swaywolde onder de luifel van de bibliotheek de bezoekers op een spetterend optreden.

Geïnteresseerd hoe visual radio live op locatie wordt uitgezonden? Tussen 10.00 en 12.00 uur zendt Omroep Flevoland, in samenwerking met Lokale Omroep Zeewolde , het Weekend Café uit vanuit de Ravelijn. Kom rustig even langs om te kijken.

Kortom reden genoeg om komende zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur het centrum van Zeewolde te bezoeken.

Afbeelding
Afbeelding